ČLANI PODJETNIŠKEGA INKUBATORJA:

Nikolina ustvarjata

Ines in Nikola sta mlada ustvarjalca izdelkov iz lesa ter pohištva. Razvila sta strast do lesa, do naravnih materialov. Čutita ga in spoštujeta, zato poskušata v svojem podjetju strmeti za dobro okolju, saj se večina izdelkov lahko pohvali z nazivom ročno delo. Les je naraven, sam po sebi unikaten, topel, želiva mu dodati samo še svoj čar, da zasije. Mlada ustvarjalca, ki se rada spoznavata z novimi idejami, jih razvijava in strmita k temu, da svojo ponudbo vedno znova dopolnjujeta. Na podlagi izkušenj, ki sta jih nabrala vidita potencial iz še tako nerešljivih problemov in verjameta, da je to tisto, ki ju dela zanimiva.

Njune izdelke lahko najdete na: https://www.timberly.si/

Energosol

Podjetje Energosol d.o.o. je podjetje iz Velike Nedelje, katerega posebnost je, da med širokim naborom energetskih rešitev izbira dolgoročno najbolj primerne z vidika učinkovitosti in racionalnosti za vsako posamezno stranko. Pri vseh tehnoloških rešitvah vam nudijo pravo izbiro za različne vrste objektov. Med njihovo ponudbo spada svetovanje, projektiranje, načrtovanje, dobavo in izgradnjo energetski sistemov kot so- sončne elektrarne, hranilniki električne energije. Strankam projektirajo in montirajo tudi sisteme za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in polnjenje električnih vozil. Zaredi široke ponudbe se tako lahko prilagodijo vsakemu objektu in individualno obravnavajo vsak objekt po dejanski potrebi tehničnih rešitev.  

Tel: 070 770 919

Mail: info@energosol.si

Otroške animacije Mavrica, Domen Rotar s.p.

Domen in Nastja sestavljata podjetniško ekipo, katera poskrbi za vse otroške animacije. Od rojstnodnevnih zabav, do zabav otrok na porokah. Tako da vam od zdaj naprej ni treba skrbeti za rojstnodnevne zabave in varstvo vaših otrok, saj bosta za to z veseljem poskrbela Domen in Nastja.

Telefon: 040 643 495,
e-mail: animacijemavrica@gmail.com,
FB profil: https://www.facebook.com/animacijemavrica

MOTO NOSTALGIJA Luka Fekonja s.p.

Luka se ukvarja z restavriranjem starodobnih motornih koles ter njihov servis. Obnova starodobnikov zahteva celostni pristop: demontaža in montaža, kleparska dela, ličarska dela, mehanična dela, električarska dela, polepitev, airbrush, ročno risanje črt, kromiranje, niklanje, bakrenje. Vsak projekt obnove starodobnika je unikaten in potrebuje oseben pristop. Dela se loti z vsem potrebnim predznanjem določenega starodobnika ter upoštevanjem želja ter nasvetov lastnikov. Prav tako pa lahko svetuje pri morebitnih težkih odločitvah ali vprašanjih glede starodobnika, ter skupaj s stranko poskrbi za optimalen izgled in delovanje.

E-pošta: fekonja.luka@gmail.com
Mobi: 031 226 902

MULLB Miran Tušek s.p.

Podjetnik v lokalnem okolju in širše omogoča raznovrstna izobraževanja iz CNC tehnologij. Tako se v podjetju ukvarjajo s: svetovanjem na področju CNC tehnologije, izobraževanjem za programiranje CNC strojev, izobraževanje in praksa na CNC strojih, izobraževanje za prototipne tehnologije, CAM – Izdelava CNC programov za različne stroje, CNC rezkanje delov orodij in ostalih kovinski izdelkov, konstruiranje elektrod za potopno erodiranje, CNC rezkanje elektrod iz elektrolitskega bakra, ter svetovanjem in pomočjo študentom pri izdelavi diplomskih nalog. S širokim in celovitim spektrom storitev je vodilno podjetje iz področja izobraževanja CNC tehnologij.

Mobi: 051 324 399
E-mail: miran.tusek69@gmail.com

Marketing socialnih medijev, Nežka Orešnik s.p.

Nežka Orešnik je ustvarjalka spletnih medijskih vsebin, ki se ukvarja s promocijo podjetij na socialnih medijih Facebook in Instagram ter z E-mail marketingom.

Promocija na socialnih medijih je pomembna, težava večje prepoznavnosti nastopi predvsem zaradi pomanjkanja časa, ki ga ponudniki lahko namenijo ustvarjanju spletnih medijskih vsebin ter promociji, v dobršni meri pa tudi samo nepoznavanje možnosti promocije skozi »oči in ušesa« spleta.
Z vašimi kvalitetnimi izdelki, storitvami ali ambienti lahko pritegne pozornost uporabnikov socialnih medijev in s tem poskrbim za vašo večjo prepoznavnost.

V kolikor vaše podjetje potrebuje pomoč na področju promocije na socialnih medijih (Facebook ali Instagram), pri kreiranju kvalitetne foto in video vsebine vaših izdelkov, so vam na voljo.

FB: www.facebook.com/Marketingsocialnihmedijev
TELEFON: 070 – 865 – 583

Photoluminous Denis Žuran s.p.

Denis Žuran in Sandra Kumer sta v podjetju foto in video produkcije Photoluminous svoj talent ustvarjanja video vsebin postavila na povsem nov nivo. Nudita kakovostne, profesionalne in ugodne fotografske ter snemalne storitve za vse priložnosti.

Telefon: 051 437 044
E-mail: info.photoluminous@gmail.com

 

Ozmec Technologies d.o.o.

Podjetje Ozmec Technology je podjetje, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in prodajo naprav in strojev po meri, proizvodnjo izdelkov iz različnih materialov, elektroniko, ustvarjanjem prototipov, testiranjem izdelkov, ter še mnogo več. Pomagajo vam na celotni poti izvedbe vaše ideje od prvega tehničnega načrta do kakovostnega končnega produkta.

Telefon: 041 559 467
E-mail: info@ozmec-technologies.com

SILKI d.o.o.

SILKI je mlado podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo kozmetike za nego las. Celoten razvoj in proizvodnja potekata v Sloveniji. Vse formulacije so njihove lastne, izdelki pa se izdelujejo in polnijo v Ljubljani. Trudijo se, da delujejo lokalno in tako s sodelovanjem podpirajo ostala domača podjetja. Narejeno v Sloveniji je še vedno znak kakovosti, na katerega smo lahko prebivalci deželice na sončni strani Alp še vedno zelo ponosni. SILKI izdelki so razdeljeni na dve liniji – izdelki za nego kodrastih, kateri nosijo oznako VEGAN in izdelki za nego ravnih las. Vsak tip las ima svoje karakteristike, kar zahteva prilagojeno nego. Kot mlado razvojno naravnano podjetje, se držijo smernic trajnosti saj jim je mar za prihodnost.

https://silki.si/ ,
https://www.facebook.com/SilkiVegan,
https://www.instagram.com/silki.si/

Nega in oskrba hišnih ljubljenčkov, Klara Korotaj s.p.

Mlada podjetnica Klara se zaveda, da je vsaka žival posebna, zato pri njih prakticirajo čuteč odnos do vsake živali. Razumejo individualne potrebe vsakega psa in mačke, ter jim nudimo nego brez stresa. Posebno pozornost posvečamo urejanju psov brez uporabe priveza, kar zagotavlja prijetno izkušnjo za žival. Njihova ponudba vključuje široko paleto storitev, od osnovnega striženja in krtačenja do bolj specifičnih tretmajev, kot so nega kožuha, ušes in krempljev. Vsako storitev pa prilagodijo glede na vrsto, velikost in posebnosti vašega ljubljenčka.

https://ofi.si/,
https://www.facebook.com/profile.php?id=100066767082693,
https://www.instagram.com/pasjisalonofi/

DonA shop d.o.o.

Podjetje DonA Shop d.o.o. je svež in inovativen igralec na trgu alkoholnih pijač. Specializirano je za razvoj in prodajo premium vodke pod privlačno blagovno znamko “Giovanni for Friends”. Kar to mlado podjetje ločuje od konkurence, je njihova zavezanost družbeni odgovornosti – del dobička od prodaje njihove vodke je namenjen podpori mladih športnikov. Ta poteza ne samo kaže na njihovo zavest o pomembnosti podpore lokalnih talentov, temveč tudi dodaja edinstveno vrednost njihovemu izdelku. Vodka “Giovanni for Friends” je ponosno slovenski proizvod, kar poudarja njihovo predanost kakovosti in lokalni proizvodnji. Z uporabo visokokakovostnih sestavin in inovativnega pristopa k proizvodnji, DonA Shop d.o.o. postavlja nov standard v industriji premium vodk.

info@giovanni4friends.eu

031 719 392

https://giovanni4friends.eu

 

PRIDRUŽENI ČLANI
Pridruženi člani v podjetniškem inkubatorju so podjetja, ki opravljajo mentorsko ali svetovalno delo pri razvoju podjetniškega inkubatorja in inkubiranih podjetij, bivši inkubiranci po izteku inkubacijske dobe.
Ekoenergetika družba za čiščenje, pregledovanje prezračevalnih sistemov in energetiko d.o.o.

WWW: http://www.ekoenergetika.si
E-pošta: info@ekoenergetika.si
Telefon: 02 743 11 43 in 051 653 228

Ekoenergetika – dimnikarstvo d.o.o.,

WWW: http://www.ekoenergetika-dimnikarstvo.si
E-pošta: ekoenergetika@siol.net
Telefon: 027400400 in 041 889 904

EKO d.o.o.

WWW: http://www.eko10.si
E-pošta: info@eko10.si
Telefon: 08 205 61 56

CPU (Center ponovne uporabe) so.p.

WWW: http://www.cpu-reuse.com
E-pošta: ormoz@cpu-reuse.com
Telefon: 08 205 61 56

Zavod 100% naravno Botanik so.p.

WWW: www.botanik.si
E-pošta: info@botanik.si
Ttelefon: 051 616 302

Z – Eniac so.p.

WWW: http://www.zeniac.si
E-pošta: info@zeniac.si
Telefon: 041 754-855,

High Fly d.o.o.

www: http://flyingrodeoefoil.com/
E-pošta: info@highfly.si
telefon: 040 353 229

Serepenthine osebnostna svetovanja Marjana Korotaj s.p.

www: http://serepenthine.eu/wp/
E-pošta: serepenthine@gmail.com
Telefon: 070 711 337

EKOPRLEKIJA

Facebook: https://www.facebook.com/eko.prlekija
Telefon: 041 627 777
E-pošta: bostjan.kosec@gmail.com

MKINK TATTOO MITJA KELENC S.P.

Mitja Kelenc je tetovator po duši, kar se odraža v njegovem delu, vsaki tetovaži bi lahko rekli umetnina na koži, katera se zlije z osebnostjo človeka.

MKINK vam strokovno svetuje pri izbiri motivov, stilov in mest tetovaž, strokovno izdela tetovaže, katere se bodo zlile z vašo osebnostjo in željami ter svetuje o negi tetovaž.

»Pokažite mi človeka s tetovažo in pokažem vam človeka z zanimivo preteklostjo.«

(Jack London)

www: https://www.facebook.com/kelenc.mitja
E-pošta: mitja.kelenc@gmail.com
Telefon: 041 245 393

Storitve trženja in finančno posredništvo, projektiranje in svetovanje v gradbeništvu, Rok STRIŽIČ s.p.

Sicer gre za storitveno dejavnost z relativno močno konkurenco a želi podjetje stranki ponuditi celotno storitev na enem mestu saj danes je čas denar. Tako lahko v enem koraku uredite projektiranje in svetovanje na področju gradbeništva, zraven pa vam uredijo še finančno plat ter zavarovalniške storitve.

Telefon: 041 624 022,
E-pošta: rok.strizic@gmail.com

Skip to content