Nikolina ustvarjata

Ines in Nikola sta mlada ustvarjalca izdelkov iz lesa ter pohištva. Razvila sta strast do lesa, do naravnih materialov. Čutita ga in spoštujeta, zato poskušata v svojem podjetju strmeti za dobro okolju, saj se večina izdelkov lahko pohvali z nazivom ročno delo. Les je naraven, sam po sebi unikaten, topel, želiva mu dodati samo še svoj čar, da zasije. Mlada ustvarjalca, ki se rada spoznavata z novimi idejami, jih razvijava in strmita k temu, da svojo ponudbo vedno znova dopolnjujeta. Na podlagi izkušenj, ki sta jih nabrala vidita potencial iz še tako nerešljivih problemov in verjameta, da je to tisto, ki ju dela zanimiva.

Njune izdelke lahko najdete na: https://www.timberly.si/

Energosol

Podjetje Energosol d.o.o. je podjetje iz Velike Nedelje, katerega posebnost je, da med širokim naborom energetskih rešitev izbira dolgoročno najbolj primerne z vidika učinkovitosti in racionalnosti za vsako posamezno stranko. Pri vseh tehnoloških rešitvah vam nudijo pravo izbiro za različne vrste objektov. Med njihovo ponudbo spada svetovanje, projektiranje, načrtovanje, dobavo in izgradnjo energetski sistemov kot so- sončne elektrarne, hranilniki električne energije. Strankam projektirajo in montirajo tudi sisteme za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in polnjenje električnih vozil. Zaredi široke ponudbe se tako lahko prilagodijo vsakemu objektu in individualno obravnavajo vsak objekt po dejanski potrebi tehničnih rešitev.  

Tel: 070 770 919

Mail: info@energosol.si

Otroške animacije Mavrica, Domen Rotar s.p.

Domen in Nastja sestavljata podjetniško ekipo, katera poskrbi za vse otroške animacije. Od rojstnodnevnih zabav, do zabav otrok na porokah. Tako da vam od zdaj naprej ni treba skrbeti za rojstnodnevne zabave in varstvo vaših otrok, saj bosta za to z veseljem poskrbela Domen in Nastja.

Telefon: 040 643 495,
e-mail: animacijemavrica@gmail.com,
FB profil: https://www.facebook.com/animacijemavrica

MOTO NOSTALGIJA Luka Fekonja s.p.

Luka se ukvarja z restavriranjem starodobnih motornih koles ter njihov servis. Obnova starodobnikov zahteva celostni pristop: demontaža in montaža, kleparska dela, ličarska dela, mehanična dela, električarska dela, polepitev, airbrush, ročno risanje črt, kromiranje, niklanje, bakrenje. Vsak projekt obnove starodobnika je unikaten in potrebuje oseben pristop. Dela se loti z vsem potrebnim predznanjem določenega starodobnika ter upoštevanjem želja ter nasvetov lastnikov. Prav tako pa lahko svetuje pri morebitnih težkih odločitvah ali vprašanjih glede starodobnika, ter skupaj s stranko poskrbi za optimalen izgled in delovanje.

E-pošta: fekonja.luka@gmail.com
Mobi: 031 226 902

MULLB Miran Tušek s.p.

Podjetnik v lokalnem okolju in širše omogoča raznovrstna izobraževanja iz CNC tehnologij. Tako se v podjetju ukvarjajo s: svetovanjem na področju CNC tehnologije, izobraževanjem za programiranje CNC strojev, izobraževanje in praksa na CNC strojih, izobraževanje za prototipne tehnologije, CAM – Izdelava CNC programov za različne stroje, CNC rezkanje delov orodij in ostalih kovinski izdelkov, konstruiranje elektrod za potopno erodiranje, CNC rezkanje elektrod iz elektrolitskega bakra, ter svetovanjem in pomočjo študentom pri izdelavi diplomskih nalog. S širokim in celovitim spektrom storitev je vodilno podjetje iz področja izobraževanja CNC tehnologij.

Mobi: 051 324 399
E-mail: miran.tusek69@gmail.com

GLOWEN, Grega Ivančič s.p.

Mladi inovator se ukvarja s konstruiranjem, prototipiranjem in izdelavo inovativne prenosne krušne peči za peko pic in drugih dobrot. Glowen prenosna krušna peč, reši vse težave klasičnih krušnih peči kot so, teža, velika poraba goriva, slaba odpornost na vremenske razmere. Komora Glowen peči je trenutno edina komora na svetu, ki jo lahko razstavimo in dvignemo od glavnega dela, šamotne plošče in po vseh testih (kurjenja, polivanja z vodo) še vedno ohrani svojo obliko.

https://www.facebook.com/pg/glowenoven/posts/

Marketing socialnih medijev, Nežka Orešnik s.p.

Nežka Orešnik je ustvarjalka spletnih medijskih vsebin, ki se ukvarja s promocijo podjetij na socialnih medijih Facebook in Instagram ter z E-mail marketingom.

Promocija na socialnih medijih je pomembna, težava večje prepoznavnosti nastopi predvsem zaradi pomanjkanja časa, ki ga ponudniki lahko namenijo ustvarjanju spletnih medijskih vsebin ter promociji, v dobršni meri pa tudi samo nepoznavanje možnosti promocije skozi »oči in ušesa« spleta.
Z vašimi kvalitetnimi izdelki, storitvami ali ambienti lahko pritegne pozornost uporabnikov socialnih medijev in s tem poskrbim za vašo večjo prepoznavnost.

V kolikor vaše podjetje potrebuje pomoč na področju promocije na socialnih medijih (Facebook ali Instagram), pri kreiranju kvalitetne foto in video vsebine vaših izdelkov, so vam na voljo.

FB: www.facebook.com/Marketingsocialnihmedijev
TELEFON: 070 – 865 – 583

MKINK TATTOO MITJA KELENC S.P.

Mitja Kelenc je tetovator po duši, kar se odraža v njegovem delu, vsaki tetovaži bi lahko rekli umetnina na koži, katera se zlije z osebnostjo človeka.

MKINK vam strokovno svetuje pri izbiri motivov, stilov in mest tetovaž, strokovno izdela tetovaže, katere se bodo zlile z vašo osebnostjo in željami ter svetuje o negi tetovaž.

»Pokažite mi človeka s tetovažo in pokažem vam človeka z zanimivo preteklostjo.«

(Jack London)

www: https://www.facebook.com/kelenc.mitja
E-pošta: mitja.kelenc@gmail.com
Telefon: 041 245 393

Storitve trženja in finančno posredništvo, projektiranje in svetovanje v gradbeništvu, Rok STRIŽIČ s.p.

Sicer gre za storitveno dejavnost z relativno močno konkurenco a želi podjetje stranki ponuditi celotno storitev na enem mestu saj danes je čas denar. Tako lahko v enem koraku uredite projektiranje in svetovanje na področju gradbeništva, zraven pa vam uredijo še finančno plat ter zavarovalniške storitve.

Telefon: 041 624 022,
E-pošta: rok.strizic@gmail.com

Photoluminous Denis Žuran s.p.

Denis Žuran in Sandra Kumer sta v podjetju foto in video produkcije Photoluminous svoj talent ustvarjanja video vsebin postavila na povsem nov nivo. Nudita kakovostne, profesionalne in ugodne fotografske ter snemalne storitve za vse priložnosti.

Telefon: 051 437 044
E-mail: info.photoluminous@gmail.com

 

Ozmec Technology d.o.o.

Podjetje Ozmec Technology je podjetje, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in prodajo naprav in strojev po meri, proizvodnjo izdelkov iz različnih materialov, elektroniko, ustvarjanjem prototipov, testiranjem izdelkov, ter še mnogo več. Pomagajo vam na celotni poti izvedbe vaše ideje od prvega tehničnega načrta do kakovostnega končnega produkta.

Telefon: 041 559 467
E-mail: info@ozmec-technologies.com

Zavod za izobraževanje, pomoč, svetovanje in inkluzijo Bela breza Ormož

Namen ustanovitve Zavoda Bela breza Ormož je s svojimi dejavnostmi in aktivnostmi informirati, izobraževati, svetovati in pomagati posameznikom in/ali skupinam, ki se v različnih življenjskih obdobjih spoprijemajo z različnimi izzivi. Zavod Bela breza Ormož si prizadeva tudi, da s svojimi dejavnostmi krepi in spodbuja solidarnost, pomoč in podporo med ljudmi (še posebej med večinskimi in ranljivimi skupinami) ter s tem spodbuja celostni razvoj inkluzivne, vključujoče skupnosti. Z različnimi aktivnostmi in vsebinami, povezanimi z vzgojo, izobraževanjem in duševnim zdravjem Zavod Bela breza Ormož stremi tudi k boljši družbeni ozaveščenosti o socialnem vključevanju ranljivih skupin v vse družbene sfere

Telefon: 041 810 688

PRIDRUŽENI ČLANI
Pridruženi člani v podjetniškem inkubatorju so podjetja, ki opravljajo mentorsko ali svetovalno delo pri razvoju podjetniškega inkubatorja in inkubiranih podjetij, bivši inkubiranci po izteku inkubacijske dobe.
Ekoenergetika družba za čiščenje, pregledovanje prezračevalnih sistemov in energetiko d.o.o.

WWW: http://www.ekoenergetika.si
E-pošta: info@ekoenergetika.si
Telefon: 02 743 11 43 in 051 653 228

Ekoenergetika – dimnikarstvo d.o.o.,

WWW: http://www.ekoenergetika-dimnikarstvo.si
E-pošta: ekoenergetika@siol.net
Telefon: 027400400 in 041 889 904

EKO d.o.o.

WWW: http://www.eko10.si
E-pošta: info@eko10.si
Telefon: 08 205 61 56

CPU (Center ponovne uporabe) so.p.

WWW: http://www.cpu-reuse.com
E-pošta: ormoz@cpu-reuse.com
Telefon: 08 205 61 56

Zavod 100% naravno Botanik so.p.

WWW: www.botanik.si
E-pošta: info@botanik.si
Ttelefon: 051 616 302

Z – Eniac so.p.

WWW: http://www.zeniac.si
E-pošta: info@zeniac.si
Telefon: 041 754-855,

High Fly d.o.o.

www: http://flyingrodeoefoil.com/
E-pošta: info@highfly.si
telefon: 040 353 229

Serepenthine osebnostna svetovanja Marjana Korotaj s.p.

www: http://serepenthine.eu/wp/
E-pošta: serepenthine@gmail.com
Telefon: 070 711 337

EKOPRLEKIJA

Facebook: https://www.facebook.com/eko.prlekija
Telefon: 041 627 777
E-pošta: bostjan.kosec@gmail.com

Skip to content