INKUBIRANCI2

ČLANI PODJETNIŠKEGA INKUBATORJA:

 

Nikolina ustvarjata

Ines in Nikola sta mlada ustvarjalca izdelkov iz lesa ter pohištva. Razvila sta strast do lesa, do naravnih materialov. Čutita ga in spoštujeta, zato poskušata v svojem podjetju strmeti za dobro okolju, saj se večina izdelkov lahko pohvali z nazivom ročno delo. Les je naraven, sam po sebi unikaten, topel, želiva mu dodati samo še svoj čar, da zasije. Mlada ustvarjalca, ki se rada spoznavata z novimi idejami, jih razvijava in strmita k temu, da svojo ponudbo vedno znova dopolnjujeta. Na podlagi izkušenj, ki sta jih nabrala vidita potencial iz še tako nerešljivih problemov in verjameta, da je to tisto, ki ju dela zanimiva.

Njune izdelke lahko najdete na:  https://www.timberly.si/

Brjaga, Špela Horvat s.p.

Špela in njena zvesta spremljevalka dobermanka Rozi, katera je tudi kreativni direktor znamke Pesjanarka, sta tandem v vseh poslovnih dogodivščinah. Ustvarjata »pesjanarske« torbice za pasje treninge, igračke za kosmatince. Lične komplete za lastnike kosmatincev in njihove kosmatince, tako da je sprehod opravljen v stilu.

Njune izdelke si lahko ogledate in naročite na naslovu: https://www.instagram.com/pesjanarka/

Otroške animacije Mavrica, Domen Rotar s.p.

Domen in Nastja sestavljata podjetniško ekipo, katera poskrbi za vse otroške animacije. Od rojstnodnevnih zabav, do zabav otrok na porokah. Tako  da vam od zdaj naprej ni treba skrbeti za rojstnodnevne zabave in varstvo vaših otrok, saj bosta za to z veseljem poskrbela Domen in Nastja.

Telefon:  040 643 495, e-mail: animacijemavrica@gmail.com , FB profil: https://www.facebook.com/animacijemavrica

BOVLI Mini šola, Nina Mohorko s.p.

Mlada podjetnica Nina Mohorko se je odločila, da bi rada otrokom in staršem ponudila nekaj več. Tako je nastala Bovli mini šola, katera je popoldanska šola za otroke, ki se v prihodnjem letu ali dveh vpisujejo v prvi razred osnovne šole ali so že v osnovni šoli in potrebujejo kakršno koli učno pomoč in tudi tiste, ki radi ustvarjajo.  Gre za novi pristop poučevanja s katerim otroci skozi svet in dogajanje okoli sebe sprejemajo učne vsebine. Vse didaktične igrače so skrbno narejene izpod rok učiteljice Nine in njenega mojstra/mizarja. Oblikovane so tako, da lahko otroci samostojno spoznavajo sebe, svet okoli sebe in se učijo. Izdelane so tako, da ne škodujejo okolju in zdravju otrok ter jih lahko otroci brezskrbno uporabljajo. Bistvo šole je individualno delo na vsakem otroku posebej za katerega se skupaj s starši naredi personaliziran učni program.

Mobi: 031 500 907, Spletna stran: https://www.bovliminisola.com/, E- pošta: info@bovliminisola.com

MOTO NOSTALGIJA Luka Fekonja s.p.

Luka se ukvarja z restavriranjem starodobnih motornih koles ter njihov servis. Obnova starodobnikov zahteva celostni pristop: demontaža in montaža, kleparska dela, ličarska dela, mehanična dela, električarska dela, polepitev, airbrush, ročno risanje črt, kromiranje, niklanje, bakrenje. Vsak projekt obnove starodobnika je unikaten in potrebuje oseben pristop. Dela se loti z vsem potrebnim predznanjem določenega starodobnika ter upoštevanjem želja ter nasvetov lastnikov. Prav tako pa lahko svetuje pri morebitnih težkih odločitvah ali vprašanjih glede starodobnika, ter skupaj s stranko poskrbi za optimalen izgled in delovanje.

E-pošta: fekonja.luka@gmail.com , Mobi: 031 226 902

MULLB Miran Tušek s.p.

Podjetnik v lokalnem okolju in širše omogoča raznovrstna izobraževanja iz CNC tehnologij. Tako se v podjetju ukvarjajo s:  svetovanjem na področju CNC tehnologije, izobraževanjem za programiranje CNC strojev, izobraževanje in praksa na CNC strojih, izobraževanje za prototipne tehnologije, CAM – Izdelava CNC programov za različne stroje, CNC rezkanje delov orodij in ostalih kovinski izdelkov, konstruiranje elektrod za potopno erodiranje, CNC rezkanje elektrod iz elektrolitskega bakra, ter svetovanjem in pomočjo študentom pri izdelavi diplomskih nalog. S širokim in celovitim spektrom storitev je vodilno podjetje iz področja izobraževanja CNC tehnologij.

Mobi: 051 324 399, e-mail: miran.tusek69@gmail.com

GLOWEN, Grega Ivančič s.p.

Mladi inovator se ukvarja s konstruiranjem, prototipiranjem in izdelavo inovativne prenosne krušne peči za peko pic in drugih dobrot. Glowen prenosna krušna peč, reši  vse težave klasičnih krušnih peči kot so, teža, velika poraba goriva, slaba odpornost na vremenske razmere. Komora Glowen peči je trenutno edina komora na svetu, ki jo lahko razstavimo in dvignemo od glavnega dela, šamotne plošče in po vseh testih (kurjenja, polivanja z vodo) še vedno ohrani svojo obliko.

https://www.facebook.com/pg/glowenoven/posts/

gloven logo

Marketing socialnih medijev, Nežka Orešnik s.p.

Nežka Orešnik je ustvarjalka spletnih medijskih vsebin, ki se ukvarja s promocijo podjetij na socialnih medijih Facebook in Instagram ter z E-mail marketingom.

Promocija na socialnih medijih je pomembna, težava večje prepoznavnosti nastopi predvsem zaradi pomanjkanja časa, ki ga ponudniki lahko namenijo ustvarjanju spletnih medijskih vsebin ter promociji, v dobršni meri pa tudi samo nepoznavanje možnosti promocije skozi »oči in ušesa« spleta.
Z vašimi kvalitetnimi izdelki, storitvami ali ambienti lahko pritegne pozornost uporabnikov socialnih medijev in s tem poskrbim za vašo večjo prepoznavnost.

V kolikor vaše podjetje potrebuje pomoč na področju promocije na socialnih medijih (Facebook ali Instagram), pri kreiranju kvalitetne foto in video vsebine vaših izdelkov, so vam na voljo.

FACEBOOK: www.facebook.com/Marketingsocialnihmedijev, TELEFON: 070 – 865 – 583

nežka orešnik

MKINK TATOO MITJA KELENC S.P.

Mitja Kelenc je tetovator po duši, kar se odraža v njegovem delu, vsaki tetovaži bi lahko rekli umetnina na koži, katera se zlije z osebnostjo človeka.

MKINK vam strokovno svetuje pri izbiri motivov, stilov in mest tetovaž, strokovno izdela tetovaže, katere se bodo zlile z vašo osebnostjo in željami ter svetuje o negi tetovaž.

»Pokažite mi človeka s tetovažo in pokažem vam človeka z zanimivo preteklostjo.«

                                                                                                          (Jack London)

www: https://www.facebook.com/kelenc.mitja, e-pošta: mitja.kelenc@gmail.com,  telefon: 041 245 393

High Fly d.o.o.

Podjetje High Fly d.o.o. se ukvarja z razvojem inovativnega električnega plovila (e-foila) Flying Rodeo, ki se dvigne do 60cm nad gladino vode, doseže do 55km/h in je okolju prijazno, saj ne proizvaja hrupa, valov in emisij, zato ga je mogoče uporabljati na kateri koli vodni površini.

Flying Rodeo e-foil je delo lastnega razvoja in izkušenj dveh vodnih navdušencev, ki sestavljata ekipo. Nastal je iz potrebe po uživanju na vodi, brez da bi bilo potrebno čakati primerne vremenske razmere in se voziti kilometre daleč, da bi našli primerno lokacijo za “lovljenje vetra” in s tem uživanja v Kiteboardingu (zmajarstvu na vodi).

Zraven tega je Flying Rodeo namenjen tudi takšnim adrenalinskim entuziastom, ki so okoljsko ozaveščeni in pri svojih užitkih na vodi radi ohranjajo naravo čisto.

www: http://flyingrodeoefoil.com/, e-pošta: info@highfly.si,  telefon: 040 353 229

Serepenthine osebnostna svetovanja Marjana Korotaj s.p.

Podjetje je nastalo z namenom pomagati spremeniti osebni razvoj posameznika na bolje. Njegova načela  so vera v dobroto ljudi, ljubezen do ljudi, živali in narave, otroška navdušenost, prijaznost, spoštovanje, toplina in pridih magičnosti. Podjetje  Vam nudi osebna svetovanja na individualni ravni, kakor tudi tečaje in predavanja za skupine z namenom izboljšati samozavedanje in s tem znižati negativne vplive okolice, katere nam narekuje hiter tempo življenja. Serepenthine bo izvajala tudi reiki tečaje in terapije, meditacije, delavnice in predavanja. Vabljeni v svet sproščenosti in čarobnosti.

www: http://serepenthine.eu/wp/, e-pošta: serepenthine@gmail.com,  telefon:  070 711 337

Eko Prlekija d.o.o.

Podjetje se ukvarja s povezovanjem lokalnih pridelovalcev in s tem povečanje prodaje ekoloških izdelkov pridelanih na območju Prlekije pri tem omogočajo razbremenitev pridelovalcev hrane na področju trženjskih, prodajnih in logističnih aktivnosti. Podjetje tako vzpostavlja sodelovanje med udeleženci v dobavni verigi za vzpostavitev in razvoj kratkih dobavnih verig in lokalnih trgov ter promocijo razvoja kratkih dobavnih verig in lokalnih trgov za kmetijske in nekmetijske proizvode.

Facebook: https://www.facebook.com/eko.prlekija, Telefon: 041 627 777,
e-pošta: bostjan.kosec@gmail.com

Storitve trženja in finančno posredništvo, projektiranje in svetovanje v gradbeništvu, Rok STRIŽIČ s.p.

Sicer gre za storitveno dejavnost z relativno močno konkurenco a želi podjetje stranki ponuditi celotno storitev na enem mestu saj danes je čas denar. Tako lahko v enem koraku uredite projektiranje in svetovanje na področju gradbeništva, zraven pa vam uredijo še finančno plat ter zavarovalniške storitve.

telefon: 041 624 022, e-pošta: rok.strizic@gmail.com

Photoluminous s.p.

Denis Žuran in Sandra Kumer sta v podjetju foto in video produkcije Photoluminous svoj talent ustvarjanja video vsebin postavila na povsem nov nivo. Nudita kakovostne, profesionalne in ugodne fotografske ter snemalne storitve za vse priložnosti.

telefon: 051 437 044, e-mail: info.photoluminous@gmail.com

Ozmec Technology

Podjetje Ozmec Technology je podjetje, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in prodajo naprav in strojev po meri, proizvodnjo izdelkov iz različnih materialov, elektroniko, ustvarjanjem prototipov, testiranjem izdelkov, ter še mnogo več. Pomagajo vam na celotni poti izvedbe vaše ideje od prvega tehničnega načrta do kakovostnega končnega produkta.

Telefon: 041 559 467, e-mail: info@ozmec-technologies.com

 

PRIDRUŽENI ČLANI

Pridruženi člani  v podjetniškem inkubatorju so podjetja, ki opravljajo mentorsko ali svetovalno delo pri razvoju podjetniškega inkubatorja in inkubiranih podjetij, bivši inkubiranci po izteku inkubacijske dobe.

High Fly d.o.o.

Podjetje High Fly d.o.o. se ukvarja z razvojem inovativnega električnega plovila (e-foila) Flying Rodeo, ki se dvigne do 60cm nad gladino vode, doseže do 55km/h in je okolju prijazno, saj ne proizvaja hrupa, valov in emisij, zato ga je mogoče uporabljati na kateri koli vodni površini.

Flying Rodeo e-foil je delo lastnega razvoja in izkušenj dveh vodnih navdušencev, ki sestavljata ekipo. Nastal je iz potrebe po uživanju na vodi, brez da bi bilo potrebno čakati primerne vremenske razmere in se voziti kilometre daleč, da bi našli primerno lokacijo za “lovljenje vetra” in s tem uživanja v Kiteboardingu (zmajarstvu na vodi).

Zraven tega je Flying Rodeo namenjen tudi takšnim adrenalinskim entuziastom, ki so okoljsko ozaveščeni in pri svojih užitkih na vodi radi ohranjajo naravo čisto.

www: http://flyingrodeoefoil.com/, e-pošta: info@highfly.si,  telefon: 040 353 229

Serepenthine osebnostna svetovanja Marjana Korotaj s.p.

Podjetje je nastalo z namenom pomagati spremeniti osebni razvoj posameznika na bolje. Njegova načela  so vera v dobroto ljudi, ljubezen do ljudi, živali in narave, otroška navdušenost, prijaznost, spoštovanje, toplina in pridih magičnosti. Podjetje  Vam nudi osebna svetovanja na individualni ravni, kakor tudi tečaje in predavanja za skupine z namenom izboljšati samozavedanje in s tem znižati negativne vplive okolice, katere nam narekuje hiter tempo življenja. Serepenthine bo izvajala tudi reiki tečaje in terapije, meditacije, delavnice in predavanja. Vabljeni v svet sproščenosti in čarobnosti.

www: http://serepenthine.eu/wp/, e-pošta: serepenthine@gmail.com,  telefon:  070 711 337

  • Ekoenergetika družba za čiščenje, pregledovanje prezračevalnih sistemov in energetiko d.o.o.

http://www.ekoenergetika.si/, e-pošta: info@ekoenergetika.si, telefon: 02 743 11 43 in 051 653 228

  • Ekoenergetika – dimnikarstvo d.o.o.,

http://www.ekoenergetika-dimnikarstvo.si/, e-pošta: ekoenergetika@siol.net, telefon: 027400400 in 041 889 904

  • EKO d.o.o.

  http://www.eko10.si, telefon: 08 205 61 56, e-pošta: info@eko10.si

  • CPU (Center ponovne uporabe) so.p.

http://www.cpu-reuse.com/, e-pošta: ormoz@cpu-reuse.com, telefon: 08 205 61 56

  • Zavod 100% naravno Botanik so.p.

www.botanik.si, e-pošta: info@botanik.si, telefon: 051 616 302

  • Z – Eniac so.p.

http://www.zeniac.si/, telefon: 041 754-855, e-pošta: info@zeniac.si

Skip to content